Składniki:
- jajka
- majonez
- musztarda
- oliwki
- odrobina papryki do posypania
Jak zrobić:
Jajka gotujemy na twardo. Obieramy ze skorupki. Przecinamy na pół i wyjmujemy żółtka. Mieszamy je z majonezem i musztardą. Wkładamy masę farszową z powrotem do jajek i układamy na niej pająki z oliwek.
Wesołego smacznego!
Zrelaksowana Mama
Warsztaty świadomego rodzicielstwa
Jak radzić sobie ze stresem i złością? Jak być mamą zadowoloną z życia i jednocześnie zapewnić dzieciom szczęśliwe dzieciństwo?
Naucz się porozumiewać z dzieckiem bez przemocy, wyznaczać granice, regenerować siły, świadomie przeżywać swoje macierzyństwo i cieszyć się nim.
Zapisz się na cotygodniowy newsletter z wydarzeniami w Twoim mieście i odbierz eBook za darmo! wybierz eBook dla siebie