ALERGIK W KUCHNI – JAK ŻYĆ BEZ MLEKA, GLUTENU I JAJ A SMACZNIE JEŚĆ.
Data: 29.09.2012 w godzinach 10.00-16.00
Miejsce: Szkoła Języków Obcych Przystań Europa
Cena: 180 zł
DLA KLIENTÓW NASZEGO SKLEPU 10% ZNIŻKI – zapraszamy!
WARSZTAT POPROWADZI Maria Hirowska
Maria, to kopalnia wiedzy i pomysłów w zakresie przygtowania pysznych i pięknych potraw z różnych "dziwnych" i mniej nam znanych mąk czy warzyw i owoców. Podczas warsztatów, dowiecie się Pańśtwo, że konieczność odstawienia niektórych produktów z diety dziecka to nie koniec świata, a na dodatek konieczność zmian w odzywianiu nie musi kojarzyć się z utratą wartości pozywienia dla dziecka.
Warsztat poruszy też temat od strony teoretycznej by przekonać o tym jak wiele produktów jest niezwykle wartościowych dla zdrowia oraz zainspisruje i nauczy gotować ciekawe, smaczne potrawy z uzyciem alternatywnych niealergizujących produktów spożywczych.
Na ten warsztat warto poświęcić nieco soboty. Zapraszamy.
Dla kogo: dla każdego, od podstaw
Poziom trudności: dla każdego
Liczba uczestników: do 12 (jeżeli na dane szkolenie nie zgłosi się minimalna liczba uczestników, szkolenie nie odbędzie się)
Co zapewniamy:
■wszystkie potrzebne produkty oraz narzędzia do pracy
■skrypty z przepisami
■możliwość zakupu literatury
■smaczne zdrowe jedzenie
■upominek od sklepu „Orkiszowe Pola"
■miłą atmosferę
Przy zapisie liczy się kolejność zgłoszeń potwierdzonych wpłatą najpóźniej na 1 tydzień przed zajęciami:
Alior Bank
Nr konta:
67 2490 0005 0000 4000 9132 0261
Dane do przelewu:
Dorota Łapa
Ul. Boya – Żeleńskiego 18
60-461 Poznań
Orkiszowe Pola
Orkiszowe Pola to miejsce w którym znajdziesz informacje związane ze zdrowiem i sposobami dążenia do niego poprzez mądre, dobre żywienie.
Orkiszowe Pola to miejsce dla zdrowych, którzy pragną swe zdrowie utrzymać i dla tych, których spotkała …
60- 461 Poznań