27.03.2017 (poniedziałek), godz.17.00-19.00
Prowadząca: Anna Wojciechowska
Zwrócimy również uwagę na to jak przygotowywać witaminowe dania tak, aby nie stracić cennych składników. Przygotujemy m.in. kanapki z zieloną pastą, kaszę z warzywami oraz koktajl pełen witamin (bez jarmużu).
Każdy z uczestników na czas trwania warsztatów otrzymuje fartuch a na zakończenie przepisy z daniami wykonywanymi podczas kursu.
Zapisy przyjmujemy telefonicznie: +48 512382321 oraz mailowo: kontakt@pracowniatytka.pl
Więcej informacji na stronie internetowej www.pracowniatytka.pl
Pracownia Tytka
Autorka książki „Fifka i żulik, czyli domowa kuchnia łódzka” i zarazem gospodyni Pracowni Tytka, Anna Wojciechowska, ma zaszczyt zaprosić do kolorowej warsztatowni, gdzie możliwa jest realizacja kulinarnych i artystycznych fascynacji. Zajęcia są skonstruowane pod kątem zdrowego żywienia …
ul. Anyżowa 2a
+48 512 382 321
kontakt@pracowniatytka.pl
http://www.pracowniatytka.pl
facebook