godz. 17.30-20.30
Autorka książki „Fifka i żulik, czyli domowa kuchnia łódzka” i zarazem gospodyni „Pracowni Tytka”, Anna Wojciechowska ma zaszczyt zaprosić na warsztaty kulinarne dla dzieci w wieku 7-13 lat. Zajęcia skonstruowane są pod kątem zdrowego żywienia, ukierunkowane na samodzielność i dobrą zabawę. Tematyka na każdych zajęciach jest inna – tym razem zajmiemy się kuchnią grecką. Przygotujemy aromatyczne tzatziki, souvlaki, upieczemy chlebki pita oraz ugotujemy aromatyczne risogalo. Każdy z uczestników na czas trwania warsztatów otrzymuje fartuch, a na zakończenie przepisy z daniami wykonywanymi podczas kursu.
Zapisy przyjmujemy drogą telefoniczną: +48512382321.
Adres:
Pracownia Tytka
Łódź, ul. Anyżowa 2a,
Więcej informacji na stronie internetowej www.pracowniatytka.pl
Zapraszamy również wszystkich nauczycieli do współpracy w ramach specjalistycznych zajęć kulinarnych, dedykowanych dla zorganizowanych grup (klas).