Już wkrótce na naszych stołach zagoszczą wielkanocne potrawy! Większość tradycyjnych przepisów nie przewiduje wersji bezglutenu, w związku z tym dla alergików każde święta wiążą się z dodatkowymi daniami. O tym jak przygotować wszystkie specjały w wersji bezglutenowej, dowiecie się podczas warsztatów w naszej Pracowni.

Udowodnimy, że nie trzeba rezygnować ze smakowitego żurku, mazurka czy paschy, a także, że będąc na diecie bezglutenowej stół wielkanocny może być urozmaicony!

Nauczymy się przygotowywać zakwas na barszcz, barszcz biały, domową białą kiełbasę, jajka faszerowane na dwa sposoby, mus chrzanowy z łososiem, paschę oraz świąteczny budyń z kaszy jaglanej z marcepanem.

Każdy z uczestników na czas trwania warsztatów otrzymuje fartuch, a na zakończenie przepisy z daniami wykonywanymi podczas kursu.

Zapisy przyjmujemy telefonicznie: + 48512382321 oraz mailowo: kontakt@pracowniatytka.pl
Więcej informacji na stronie www.pracowniatytka.pl

Termin: 07.04.2017, godz. 17:30-21:30
Warsztaty dla dorosłych „Bezglutenowa Wielkanoc” (160 zł/os.)
Prowadząca: Małgorzata Gajda

817 ocen
4.95
dodaj ocenę
×
zapis na newsletter - prezent
Zapisz się na cotygodniowy newsletter z wydarzeniami w Twoim mieście i odbierz eBook za darmo! wybierz eBook dla siebie
zapis na newsletter - prezent

Pracownia Tytka

Autorka książki „Fifka i żulik, czyli domowa kuchnia łódzka” i zarazem gospodyni Pracowni Tytka, Anna Wojciechowska, ma zaszczyt zaprosić do kolorowej warsztatowni, gdzie możliwa jest realizacja kulinarnych i artystycznych fascynacji. Zajęcia są skonstruowane pod kątem zdrowego żywienia …

Adres:
Pracownia Tytka
ul. Anyżowa 2a
Kontakt:

+48 512 382 321
kontakt@pracowniatytka.pl
https://www.pracowniatytka.pl
facebook