📅 poniedziałek 11.04.2011 do środa 11.05.2011
1305072000
| 21 maj 2011 (sobota), od 10:00 do 15:00 Organizator |
| PIĘĆ SMAKÓW Akademia Odżywiania dla Zdrowia – WWW.piecsmakow.com.pl Osoba prowadząca |
| Anna Krasucka Miejsce |
| ul. Majdańska 30/36 Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich w Warszawie (Grochów) Dlaczego warto gotować wg Pięciu Przemian? |
| Potrawy są lekkostrawne – nie czujemy się ociężali Posiłki są zrównoważone i smaczniejsze Organizm zużywa mało energii na trawienie i stajemy się bardziej witalni, chce nam się żyć Wracamy do naszej prawidłowej masy ciała Oczyszczony organizm dociera do prawdziwej intuicji, znów mamy kontakt z nami samymi
Na warsztatach m.in. zostanie omówiona: wprowadzenie do teorii Yin i Yang, kuchnia Pięciu Przemian – obieg odżywczy / kontrolny, termika produktów unikanie błędów żywieniowych, świadomość w odżywianiu, no i przede wszystkim dużo SMACZNEGO i zdrowego gotowania!
W programie warsztatów: Wykład wprowadzający w temat warsztatu (ok. 1 godz.) Wspólne gotowanie potraw, a następnie ich wspólna konsumpcja (4 godz.)
Poziom trudności |
| dla początkujących i dla średnio zaawansowanych Liczba uczestników |
| od 8 do 16 (jeżeli na dane szkolenie nie zgłosi się minimalna liczba uczestników, szkolenie nie odbędzie się) Zapewniamy |
| stanowiska pracy wyposażone we wszystkie niezbędne narzędzia wszystkie potrzebne produkty skrypty z przepisami duuuużo smakowitego jedzenia miłą atmosferę kupon rabatowy na zakupy w sklepie ekologicznym
Cena |
| 230 zł/osoba Zgłoszenia |
| http://www.piecsmakow.com.pl/zgloszenie.html lub tel. 507 200 477 |