RODZINNE WEEKEND KULINARNY – to spotkanie pełne smaku w otoczeniu przyrody Warmii i Mazur. Podczas weekendu odkryjecie nowe smaki, nabierzecie nowych umiejętności, i przeprowadzicie rozmowy, na które zazwyczaj nie ma czasu.
To świetna okazja do dobrej zabawy!
A do tego wspaniały, wspólnie przygotowany posiłek w towarzystwie innych rodziców i dzieci.
Ten weekend to wyjątkowy czas na uważne bycie razem ze smakowitym zakończeniem!
Termin i miejsce.
25 – 27.09.2020 Wyspa Brzozowa
Dla kogo?
Rodzice z dziećmi od 8 do 14 roku życia
Warsztaty kulinarne przygotowane są przy współpracy szkoły do gotowania dla dzieci Little Chef.
Co będziemy gotować?
Warsztaty dla dorosłych i dzieci (czas trwania 2,5 godziny)
– Focaccia z pesto zielonym i czerwonym
– Risotto z koprem włoskim
– Crostata z czarną porzeczką i gorzką czekoladą
Warsztaty dla dzieci (czas trwania 1,5 godziny)
– Gniocchi z ricottą i cytryną
– Czerwony sos z pomidorów i czosnku
– Sałata z gruszką, parmezanem, orzechami włoskimi i octem balsamicznym
– Biscotti cytrynowe
Ceny za pobyt rodzinny.
– Rodzina (2+1) w pokoju 1290 zł
– Rodzina (2+2) w domku 1690 zł
– Rodzina (2+2) w studio 1590 zł
Cena zawiera: 2 noclegi, 3 posiłki dziennie – 2 obiady przygotowane w ramach warsztatów, pozostałe posiłki serwowane przez restaurację, uczestnictwo wszystkich członków rodziny w warsztatach kulinarnych, korzystanie z łodzi wiosłowych i rowerów wodnych (do 2 godzin).
Więcej informacji na stronie: wyspabrzozowa.pl/weekendy-rodzinne lub stronie wydarzenia na FB.
Nr tel. 605-154-055, 609-423-330, kontakt@wysepka.eu