Zapraszamy Was na warsztaty wegańskiej kuchni wielkanocnej.
Razem sporządzimy potrawy według przygotowanych dla Was przepisów, a na koniec – uczta!
Nie użyjemy jajek, ale ich smak poczujecie!
Poznacie tajny składnik – kala namak.
Zrobimy pasty bezjajeczne, tofu w sosie musztardowym, majonez, twarożek roślinny, pastę/ pasztet z kaszy jaglanej!
A na deser – wyborny sernik bez sera czyli tofurnik!
Prowadzenie: Dorota Hemi „Roots Vege
Wstęp wolny.
Liczba miejsc ograniczona, obowiązują zapisy: 22/812 06 33
Za osoby niepełnoletnie odpowiadają rodzice/opiekunowie.
352 ocen
4.97
dodaj ocenę
×
zapis na newsletter - prezent
Zapisz się na cotygodniowy newsletter z wydarzeniami w Twoim mieście i odbierz eBook za darmo! wybierz eBook dla siebie
zapis na newsletter - prezent