Kulinarna wyprawa dookoła świata – warsztaty dla dzieci w CKD Zgierz

Zgierz, Rembowskiego 17
🗺 mapa
📅 piątek 24.03.2017
35 zł
Worki z indyjskimi przyprawami na wagę

piątki, godz. 17.00 – 19.00

Kulinarna wyprawa dookoła świata
dla dzieci od 7 r.ż.
prowadzi: Anna Maksymowicz

W tym roku zajęcia odbywają się pod hasłem – „W poszukiwaniu doskonałego smaku”

Harmonogram:

17 lutego
KUCHNIA ROSYJSKA W ŚRODKU DŁUGIEJ, MROŹNEJ ZIMY.
zapisy od 10 lutego

10 marca
PRZYPRAWOWA PRZYGODA, CZYLI POTRAWY Z NAJWIĘKSZĄ ILOŚCIĄ PRZYPRAW.
zapisy od 3 marca

24 marca
UWAGA! KULINARNE, PRIMAAPRILISOWE PSIKUSY.
zapisy od 17 marca

7 kwietnia
MAZURKI: OD STAROPOLSKICH, PO WSPÓŁCZESNE.
zapisy od 31 marca

21 kwietnia
TECHNIKI GOTOWANIA:SOUS VIDE, CZYLI GOTOWANIE W PRÓŻNI.
zapisy od 13 kwietnia

Depresja dzieci i młodzieży - kurs online

5 maja
WIOSNA NA TALERZU, CZYLI SZTUKA PIĘKNEGO PODAWANIA POTRAW.
Zapisy od 28 kwietnia

26 maja
DZIEŃ MAM, CZYLI MAMA DLA MAMY COŚ SMACZNEGO.
zapisy od 19 kwietnia

9 czerwca
NAJPYSZNIEJSZE DESERY ŚWIATA.
zapisy od 26 maja

WAŻNE: Celem warsztatów jest nabycie przez uczestników umiejętności i wiedzy, korzystając z produktów spożywczych. Każdy przygotowuje potrawę dla siebie, nie dla innych. Dziecko tylko nabywa umiejętność jej wytworzenia i zabiera ją do domu – od decyzji opiekunów zależy czy dziecko może tę potrawę zjeść.

Zapisy
pod nr tel. 509 719 665 lub osobiście w wyznaczonym terminie, od godz. 8.00

733 ocen
4.97
dodaj ocenę
×
zapis na newsletter - prezent
Zapisz się na cotygodniowy newsletter z wydarzeniami w Twoim mieście i odbierz eBook za darmo! wybierz eBook dla siebie
zapis na newsletter - prezent