Zielona Sowa

Hubertus ze Zbyszkiem Kmieciem w Little Chef

Little Chef, Rejtana, Warszawa,
🗺 mapa
📅 niedziela 23.10.2016
warsztaty dla dzieci warsztaty kulinarne
Czym właściwie jest dziczyzna? Skąd się bierze? Czy hodowlane daniele można uznać za dzikie?
Czym różni się dzik od świni i czy jest zdrowszy?
O to wszystko będzie można zapytać eksperta od produktów i gastronomii, kulinarnego włóczęgę i współwłaściciela warszawskiej restauracji Zielony Niedźwiedź – Zbyszka Kmiecia.
 
Pokaże też, co zrobić, by dziczyzny nie zepsuć i jak zachwycić gości wyrafinowanym przygotowaniem niepopularnych części.
 
Darz Bór!

Nastoletni Kucharze (10-16 l.) niedziela 23 października, godz. 11:00-13:30 albo 14:00-16:30 (dwie grupy do wyboru).
Koszt: lekcja próbna 100 zł, na kolejne karnety

Zapisy: https://littlechef-warszawa-cms.efitness.com.pl/kalendarz-zajec?day=23-10-2016

728 ocen
4.95
dodaj ocenę
×
zapis na newsletter - prezent
Zapisz się na cotygodniowy newsletter z wydarzeniami w Twoim mieście i odbierz eBook za darmo! wybierz eBook dla siebie
zapis na newsletter - prezent