Menu:
- Zupa-krem z dyni piżmowej z mleczkiem kokosowy, kurkumą, wędzoną papryką i cynamonem + grzanki
- Gnocchi z dyni Hokkaido zapiekane z natką pietruszki, czosnkiem i szalotką
- Deser z dyni o smaku słonego karmelu
Grupa nastolatków dodatkowo:
- Klasyczny pumpkin pie zamiast deseru
sobota 9 listopada 2024
do wyboru grupa: dzieci przedszkolne 3,5-6 lat: godzina 9:00,
dzieci wczesnoszkolne 6,5-8 lat: godzina 11:30,
dzieci szkolne 7-10 lat: godzina 13:30,
dzieci szkolne 9-13 lat: godzina 15:30,
nastolatki gotują 13-17 lat: godzina 17:30 (warsztaty trwają 2h, mają rozszerzony program i kosztują 150 zł)
Warsztaty poprowadzi Joanna Mentel
Pracownia Kulinarna, ul. Bandurskiego 11/1, Kraków
koszt: 130 zł pojedyncze wejście, w karnecie (min. 3 zajęcia): 115 zł
zapisy: +48 791 487 666, kontakt@bookmeacookie.pl lub przez formularz: https://forms.gle/eq3fhmAEeiTjSh7v5 Sprawdź aktualne zapełnienie grup
Book me a cookie
Book me a cookie organizuje regularne warsztaty kulinarne w Krakowie. Dla dzieci,nastolatków i dorosłych, dla jadków i niejadków, osób uczulonych na różne produkty spożywcze, mających specjalne diety – dostosowujemy składniki pod wszelakie alergie pokarmowe. Z …
+ 48 791 487 666 pon-pt: 9-18
bookmeacookie@gmail.com
https://bookmeacookie.pl
facebook