Tym razem przygotujemy m.in. babeczki z leberką, czerninę, prażoki z kapustą.
Pokażmy naszym dzieciom, że kuchnia łódzka ma wiele do zaoferowania oraz jest smaczna.
Jest to również alternatywa dla niedzielnych obiadów rodzinnych.
Każdy z uczestników na czas trwania warsztatów otrzymuje fartuch, a na zakończenie przepisy z daniami wykonywanymi podczas kursu.
Zapisy przyjmujemy drogą telefoniczną: +48 512382321.
Więcej informacji na stronie internetowej.
Pracownia Tytka
Autorka książki „Fifka i żulik, czyli domowa kuchnia łódzka” i zarazem gospodyni Pracowni Tytka, Anna Wojciechowska, ma zaszczyt zaprosić do kolorowej warsztatowni, gdzie możliwa jest realizacja kulinarnych i artystycznych fascynacji. Zajęcia są skonstruowane pod kątem zdrowego żywienia …
ul. Anyżowa 2a
+48 512 382 321
kontakt@pracowniatytka.pl
http://www.pracowniatytka.pl
facebook