Jak zapewnić naszym maluchom prawidłowy rozwój, jak wzmocnić ich odporność, jak pożywienie może wpłynąć na samopoczucie dziecka i jego zdolność percepcji. Co jest prawdziwym zagrożeniem w nieprawidłowej diecie u małego dziecka. Dlaczego coraz częściej nasze dzieci mają alergie oraz spadek koncentracji w szkole.
Zapraszam wszystkich, którzy borykają się u swoich dzieci z:
1. częstymi przeziębieniami, chronicznym katarem, infekcjami górnych dróg oddechowych
2. alergiami
3. osłabioną odpornością
4. problemami układu trawiennego, w tym kandydozy (grzybicy pokarmowej), pasożytami
5. których dzieci przewlekle chorują i są hospitalizowane (odpowiednie żywienie w znaczący sposób wspomaga leczenie farmakologiczne i szpitalne)
6. którzy chcą zafundować swoim zdrowym dzieciom zdrową przyszłość
W trakcie warsztaty wspólnie ugotujemy kilka potraw.
Przykładowe menu:
słodkie smaczne śniadanie z kaszy jaglanej
zupa pomidorowo-warzywna z kaszą
pieczone słodkie warzywa z ziołami
zdrowe frytki
bardzo słodkie kruche ciasto z owocami bez cukru
Poza tym wykład o zdrowym żywieniu, piramidzie żywienia i dużo praktycznych porad kulinarnych.
ZAPISY
W razie pytań proszę dzwonić: 502 708 710
Cena 200 zł
Dla każdego skrypt z przepisami.
Zachęcam osoby zainteresowane tym tematem do wzięcia udziału w warsztacie WPROWADZENIE DO GOTOWANIA WG 5 PRZEMIAN.