Prowadząca: Małgorzata Gajda
Udowodnimy, że nie trzeba rezygnować ze smakowitego żurku, mazurka czy paschy, a także, że będąc na diecie bezglutenowej stół wielkanocny można urozmaicić!
Nauczymy się przygotowywać zakwas na barszcz, barszcz biały, domową białą kiełbasę, jajka faszerowane na dwa sposoby, mus chrzanowy z łososiem, paschę oraz świąteczny budyń z kaszy jaglanej z marcepanem.
Każdy z uczestników na czas trwania warsztatów otrzymuje fartuch a na zakończenie przepisy z daniami wykonywanymi podczas kursu.
Zapisy przyjmujemy telefonicznie: +48 512382321 oraz mailowo: kontakt@pracowniatytka.pl
Więcej informacji na stronie internetowej www.pracowniatytka.pl
Pracownia Tytka
Autorka książki „Fifka i żulik, czyli domowa kuchnia łódzka” i zarazem gospodyni Pracowni Tytka, Anna Wojciechowska, ma zaszczyt zaprosić do kolorowej warsztatowni, gdzie możliwa jest realizacja kulinarnych i artystycznych fascynacji. Zajęcia są skonstruowane pod kątem zdrowego żywienia …
ul. Anyżowa 2a
+48 512 382 321
kontakt@pracowniatytka.pl
http://www.pracowniatytka.pl
facebook