Program
17.30 Powitanie
17.50 I część warsztatu kulinarnego „Śniadanie i podwieczorek dla dziecka"
18.10 Organizacja żywienia w przedszkolu i szkole:n co mówią przepisyn przygotowanie śniadań i podwieczorków
18.30 Działania formalne i nieformalne rodziców w zakresie prawidłowego żywienia dzieci.Najlepsze praktyki, pytania, dyskusja.
19.00 II część warsztatu kulinarnego „Śniadanie i podwieczorek dla dziecka"
ProwadzenieMarta Widz – inicjatorka i koordynatorka kampanii społecznej „Wiem, co jem",Centrum Komunikacji Społecznej Urzędu m.st. Warszawydr inż. Marta Jeruszka-Bielak – specjalistka ds. żywienia, Centrum Komunikacji Społecznej Urzędum.st. Warszawy, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie Dominika Sawczuk – Centrum Komunikacji Społecznej Urzędu m.st. WarszawyKatia Roman-Trzaska, Arletta Kulesza – Little Chef Szkoła Gotowania dla DzieciW warsztacie kulinarnym możesz uczestniczyć razem z dzieckiem w wieku szkolnym.
Prosimy o potwierdzenie obecności na adres wiemcojem@um.warszawa.pl do 24 listopada 2014 r.




