Dodaj swoje wydarzenia, zajęcia, atrakcje +
zapis na newsletter - prezent
Zapisz się na cotygodniowy newsletter z wydarzeniami w Twoim mieście i odbierz eBook za darmo! wybierz eBook dla siebie
zapis na newsletter - prezent
Jadzia Pętelka
Jadzia Pętelka

Tadek Niejadek w Little Chef

📅 środa 20.11.2013
Tadek Niejadek w Little Chef

Prowadzić je będą eksperci, którzy przekażą praktyczną wiedzę w nieformalnej atmosferze. Przy wspólnie przygotowanym posiłku będą mogli odpowiedzieć na nurtujące Was pytania.

Zapraszamy w środę, 20.11, o godzinie 19:00 do kuchni Little Chef (ul. Bałuckiego 30/1). Chętnych do wzięcia udziału w warsztatach prosimy o o przesłanie maila (littlechef@littlechef.pl)
Cena 2,5 godzinnych warsztatów: 180 zł (cena przy wykupieniu 2 miejsc – 10% zniżki).

Prosimy o płatność na konto Little Chef:
BRE BANK 46 1140 2004 0000 3502 4683 1310. Wpłata jest potwierdzeniem rezerwacji.

Jeżeli macie więcej pytań lub propozycję dodatkowych tematów dzwońcie lub piszcie. Naszym celem jest, by warsztaty były dostosowane do Waszych potrzeb i problemów.
Prosimy Was o podzielenie się informacją o warsztatach ze znajomymi.
Do zobaczenia!
Katia
tel. 501093691  

 27.11: Uwaga! Nadwaga!
04.12: Bar bezmleczny – dla uczulonych na mleko
11.12: Świątecznie i zdrowo
18.12: Świątecznie i zdrowo

Miejsce warsztatów:
Szkoła gotowania dla dzieci Little Chef
ul. Bałuckiego 30/1

Warsztaty prowadzą:

Kasia Błażejewska
Dietyk, absolwentka Watszawskiego Uniwersytetu Medycznego. Od wielu lat zajmuje się dziećmi z problemami odżywiania i ich rodzinami. Podopieczni Kasi jedzą często neiwielkie porcje, smacznie i zdrowo ale też ciekawie. Wysokiej jakości i mało przetworzone produkty, sezonowość i lokalność to hasła przyświecające dietom przygotowywanym przez Kasię.

Dorota Minta
Psycholog kliniczny. Absolwentka Instytutu Psychologii Uniwersytetu Wrocławskiego. Czynna psychoterapeutka. Posiada znaczące doświadczenie w pracy z osobami zmagającymi się z zaburzeniami odżywiania. Jest przekonan, ze ważne jest nie tylko to co, ale tez z kim i jak jemy. Pasjonuje się odkrywaniem tradycji kulinarnych różnych regionów Polski i zrównoważoną gospodarką żywieniową. Członkini Slow Food Polska.
Prowadzi blog o roli kulinariów w psychologii człowieka.

Katia Roman-Trzaska
Prekursorka warsztatow kulinarnych dla dzieci. Zanim zrodziła się moda na kulinaria zaczęła uczyć dzieci dobrze gotować i zdrowo jeść. Przy niej gotowanie zamienia się we wspaniałą zabawę a najmłodsi adepci sztuki kulinarnej w prawdziwych szefów kuchni. To z miłości do dzieci i do dobrej kuchni powstała szkoła, w której gotowało już ponad 16 tysięcy dzieci.

Paweł Trzaska
Prowadzi w Szkole Gotowania Little Chef kursy dla nastolatków. Zapoczątkował projekt Little Chef Globtroter – czyli wakacyjne kursy gotowania na jachtach. Dzieci przez tydzień poznają Mazury żeglując a jednocześnie przygotowują samodzielnie potrawy ze wszystkich stron świata. Paweł odpowiada za markę Super Chef, czyli imprezy korporacyjne oraz kursy gotowania dla dorosłych.

 

526 ocen
5.00
dodaj ocenę
×