śmietankowe babeczki z łososiem oraz mini mazurki kokosowe.
Każdy z uczestników na czas trwania warsztatów otrzymuje fartuch, a na zakończenie przepisy z daniami wykonywanymi podczas kursu.
Gwarantujemy świetną zabawę!
Termin: 10.04.2017, godz. 17.00-19.00
Prowadząca : Anna Wojciechowska
Zapisy przyjmujemy telefonicznie: + 48512382321 oraz mailowo: kontakt@pracowniatytka.pl
Więcej informacji na stronie www.pracowniatytka.pl
Pracownia Tytka
Autorka książki „Fifka i żulik, czyli domowa kuchnia łódzka” i zarazem gospodyni Pracowni Tytka, Anna Wojciechowska, ma zaszczyt zaprosić do kolorowej warsztatowni, gdzie możliwa jest realizacja kulinarnych i artystycznych fascynacji. Zajęcia są skonstruowane pod kątem zdrowego żywienia …
ul. Anyżowa 2a
+48 512 382 321
kontakt@pracowniatytka.pl
http://www.pracowniatytka.pl
facebook