27.03.2017 (poniedziałek), godz.17.00-19.00

Prowadząca: Anna Wojciechowska

Zwrócimy również uwagę na to jak przygotowywać witaminowe dania tak, aby nie stracić cennych składników. Przygotujemy m.in. kanapki z zieloną pastą, kaszę z warzywami oraz koktajl pełen witamin (bez jarmużu).

Każdy z uczestników na czas trwania warsztatów otrzymuje fartuch a na zakończenie przepisy z daniami wykonywanymi podczas kursu.

Zapisy przyjmujemy telefonicznie: +48 512382321 oraz mailowo: kontakt@pracowniatytka.pl

Więcej informacji na stronie internetowej www.pracowniatytka.pl

291 ocen
4.99
dodaj ocenę
×
zapis na newsletter - prezent
Zapisz się na cotygodniowy newsletter z wydarzeniami w Twoim mieście i odbierz eBook za darmo! wybierz eBook dla siebie
zapis na newsletter - prezent

Pracownia Tytka

Autorka książki „Fifka i żulik, czyli domowa kuchnia łódzka” i zarazem gospodyni Pracowni Tytka, Anna Wojciechowska, ma zaszczyt zaprosić do kolorowej warsztatowni, gdzie możliwa jest realizacja kulinarnych i artystycznych fascynacji. Zajęcia są skonstruowane pod kątem zdrowego żywienia …

Adres:
Pracownia Tytka
ul. Anyżowa 2a
Kontakt:

+48 512 382 321
kontakt@pracowniatytka.pl
https://www.pracowniatytka.pl
facebook