☰ menu

Historie świąteczne. Kulinarny przewodnik na Wielkanoc

Historie swiateczne wielkanic
pt.-niedz.
17.03-09.04.2017
Książka zrodziła się z pasji i wewnętrznej potrzeby ocalenia smaków i zapachów rodzinnego domu. Otarte z kurzu dawne receptury wzbogacają przepisy na dania pochodzące z wielu regionów Polski i Europy, a także autorskie odkrycia kulinarne towarzyszące twórczemu przygotowywaniu potraw i łączeniu smaków.

W tej praktycznej publikacji, zawierającej ponad 50 przepisów na wielkanocne potrawy, nie brakuje propozycji na oryginalne dania z jaj, swojski chleb, mięsa i słodkości, wśród których królują serniki oraz pascha. Na kartach książki warto poszukać również praktycznych porad przydatnych w kuchni na co dzień.

Historie świąteczne

Barbara Czaykowska-Kłoś
Kulinarny przewodnik na Wielkanoc
Format: 145×205
Oprawa zeszytowa
Stron 90
Więcej informacji na stronie Wydawnictwa Bernardinum

 

Exit mobile version