Prowadzącą wykład – Sylwia Napieraj jest szczęśliwą żoną i mamą trójki dzieci. Cztery lata temu zaryzykowała i przeprowadziła rewolucję żywieniową w swoim domu. Czy było łatwo?- NIE. Czy są efekty?- TAK (przez te 3 lata, każde z jej trójki dzieci, dostało antybiotyk tylko raz). Zjadają 2 skrzynki tygodniowo warzyw i owoców. Ich kuchnia jest kolorowa, pachnąca i prosta! Obecnie wraz z mężem prowadzi sklep internetowy uwolnijkuchnie.pl, pisze bloga zmiloscidozycia.pl. Przepisy, które tutaj znajdziecie są pozbawione pszenicy, dużej ilości cukru, tłuszczy trans, konserwantów, sztucznych barwników oraz wzmacniaczy smaku. Piękno i smak tkwią w naturze i prostocie.
Wstęp wolny!
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych. Można zabrać ze sobą dzieci.