☰ menu

Zapiekanki, pasty, salsy – wielkie gotowanie w młodych rękach

pt.-sob.
26.04-27.04.2013

 

Na kolejnych wiosennych zajęciach dzieci przyrządzą zapiekankę z młodych warzyw

, a do tego chrupiące grzanki z kolorowymi pastami. Sprawdzimy, komu najlepiej smakuje pasta z zielonego groszku, a kto potrafi zatańczyć salsę, a później zrobić ją z pomidorów. Na koniec zajęć dzieci zasiądą do stołu, aby zjeść ze smakiem przyrządzone przez siebie potrawy. Rozdamy też przepisy, dzięki którym dzieci z łatwością zrobią takie danie w domu dla całej rodzinki!

Zajęcia odbędą się:

  w piątek 26 kwietnia, w godz. 17:30-19:00 dla dzieci od 7 lat
  w sobotę 27 kwietnia, w godz. 12:00-13:30 dla dzieci od 4 lat

Regularne zajęcia dla dzieci w wieku od 4 lat odbywają się we wtorki o godz. 17:00, czwartki o godz. 17:30 i soboty o godz. 12:00 oraz dla dzieci od 7 lat w piątki o godz. 17:30.

Liczba miejsc na zajęciach jest ograniczona, dlatego prosimy o wcześniejszą rezerwację:

•·         telefonicznie pod numerem 728 328 503

•·         mailowo pod adresem kontakt@akademiamlodegokucharza.pl

Akademia Młodego Kucharza to wyjątkowa szkoła gotowania dla dzieci od 3 lat i młodzieży do 19 lat. Dzieci tworzą tutaj własne potrawy oraz poznają nowe smaki i zapachy. Rozwijają swoje umiejętności kulinarne, uczą się higieny i bezpieczeństwa w kuchni, a przede wszystkim urozmaiconego i zdrowego odżywiania.

Więcej informacji o zajęciach oraz cenniku na stronie: http://www.akademiamlodegokucharza.pl/szkola-gotowania.html

Organizujemy też niezapomniane URODZINY: http://www.akademiamlodegokucharza.pl/urodziny-i-przyjecia.html

ZAPRASZAMY!

Lokalizacja:
Akademia Młodego Kucharza
ul. Inżynierska 49/ lokal 28 (na partnerze)
53-228 Wrocław
tel. 728 328 503

Partnerzy:
Mastercook, Neoflam, MamaGama

Exit mobile version