☰ menu

zajęcia kulinarne dla dzieci w Krakowie

niedz.
05.12.2010

Ponadto dowiedzą się: W czym tkwi sekret pomidora? Jak można przestraszyć dyniowymi muffinkami? Czy chleb da się lepić jak plastelina? Czy z makaronu można zrobić ozdobną biżuterię? Co ma ogórek do krokodyla? I wiele, wiele innych ciekawostek…

Terminy zajęć:
7 listopada – MAKARON, czyli pomieszanie z poplątaniem
21 listopada – JABŁKO, czyli od tego się wszystko zaczęło
5 grudnia – CHLEB, czyli Mikołaj w kromce chleba


19 grudnia – PIERNIK, czyli święta tuż tuż
9 stycznia – MLEKO, czyli białe szaleństwo
23 stycznia – POMIDOR, czyli nie tylko sęk w keczupie
20 lutego – NALEŚNIKI, czyli zawijanie na całego
5 marca – OGÓREK, czyli tajemnica krokodyla

ZAJĘCIA ODBYWAJĄ SIĘ W DWÓCH GRUPACH:
Grupa I – godz.: 10:00 – 12.30
Grupa II – godz.: 15:00 – 17.30

UWAGA!!! – DODATKOWE, PRZEDŚWIĄTECZNE ZAJĘCIA Z PIERNIKA!!!
18 grudnia, godz. 10.00 – 11.00 – piernikowe szaleństwa dla przedszkolaków!
22 grudnia, godz. 16.00 – 18.30 – zajęcia dla dzieci z klas 1-6, które nie załapały się na niedzielę

Prowadzi: Magdalena Turnau i Agnieszka Malik

Wiek: klasy 1-6

Wstęp:
35 zł/ pojedyncze zajęcia
120 zł/ karnet na 4 wejścia
10% zniżki dla poddaszowiczów
przedszkolaki 25 zł

Rezerwacji miejsca dokonuje się poprzez wypełnienie formularza zgłoszeniowego (poniżej) oraz uregulowanie opłaty za zajęcia przelewem na konto Poddasza – 60 1140 2004 0000 3102 6452 9680. Można również uregulować płatność w siedzibie Poddasza po wcześniejszym uzgodnieniu terminu pod nr 787656434.

 

Exit mobile version