☰ menu

Weekend z Dynią w Zielonym Centrum!

sob.-niedz.
18.10-19.10.2014

 

W tym roku przygotowaliśmy szczególnie bogaty pakiet degustacji, promocji, konkursów i wielu innych atrakcji.

Przekonajcie się sami! Oto program Weekendu z Dynią:

Sobota i niedziela:

– degustacja regionalnych wędlin oraz trzebnickiego cydru w godzinach od 10.00 do 15.00

– degustacja naturalnych jabłek od godziny 9.00 do 19.00

– degustacje miodów, przetworów i żywności ekologicznej w godzinach od 10.00 do 18.00

– warsztaty dekorowania dyni i tworzenia aranżacji w godzinach od 10.00 do 16.00

– prezentacja karmy Royal Canin dla psów i kotów żyjących w miastach, połączona z konkursami w godzinach od 10.00 do 18.00

– stoisko firmy Agrimpex: prezentacje, porady w godzinach od 9.00 do 17.00

– dyniowe specjały z jesiennego menu przygotowane przez Restaurację Zieloną w godzinach od 11.00 do 17.00

Dodatkowo tylko w sobotę:

– prezentacja noży Fiskars oraz konkurs w godzinach od 10.00 do 16.00

– stanowiska firm Bros, Cemex, porady, prezentacje w godzinach od 10.00 do 16.00

– prezentacja sprzętu małego AGD w godzinach od 10.00 do 16.00

We współpracy z Trzebnickim Centrum Medycznym ZDRÓJ zapraszamy na:

Sobotnie zajęcia dla dzieci:

– gimnastykę korekcyjną
– warsztaty "Zdrowo przez życie"
– zwiedzanie Transportu Sanitarnego pod opieką pani pielęgniarki

Niedzielne warsztaty dla dzieci i dorosłych:

– pokaz Nordic Walking
– szkolenie z pierwszej pomocy przedmedycznej na fantomach

W niedzielę zapraszamy również na darmowe porady dietetyczne połączone z degustacją eko żywności w godzinach od 11.00 do 17.00

Dodatkową atrakcją będą bezpłatne warsztaty dla dzieci prowadzone tradycyjnie przez Ciocię Iwonkę w sobotę w godzinach od 11.00 do 15.00

Przez cały weekend będzie funkcjonował Punkt Wycinania Dyni oferujący wycinanie dyni według autorskiego pomysłu!

Do zobaczenia w Zielonym Centrum 18 i 19 października!

Exit mobile version