☰ menu

Warsztaty zdrowych śniadań

pt.
24.04.2015

kiedy

: piątek 24.IV.2015 g. 17.00 (w przypadku dużej liczby zapisów dodatkowa grupa o 18.30)

Lokalizacja:

Bal na Zabłociu, ul. Ślusarska 9. Kraków (Podgórze). Przed kawiarnią parking dla klientów. Dojazd MPK: przystanek Zabłocie (tramwaje 11, 20).

Dolna granica wieku to 3,5 roku. Dzieci młodsze tylko po indywidualnej wcześniejszej konsultacji.

CZAS TRWANIA:

W zależności od tematyki oraz liczby i wieku uczestników: ok. 1 godziny.

Koszt:

35 zł od dziecka (w cenie zajęcia kulinarne wraz ze wszystkimi składnikami, materiałami, sprzętem kuchennym oraz „wyprawką" do domu).

Zniżki:

Tańszy karnet na 3 zajęcia w cenie 90 zł lub na 4 zajęcia w cenie 120 zł (jednostkowa cena za jedne zajęcia: 30 zł).

Zapisy:

Ilość miejsc ograniczona. Obowiązują zapisy, dzieci wcześniej niezapisane lub zapisane bez potwierdzenia z naszej strony nie są uwzględnione na liście. Zapisów można dokonywać telefonicznie/smsowo: 791 487 666 w dni powszechnie w godzinach 10-18 lub mailowo: gotowanie@dzieciakiwformie.pl

Więcej informacji: http://dzieciakiwformie.pl/warsztaty_kulinarne/kraków/

ZASTRZEŻENIE

Pomysły i opisy są autorskie. Zabrania się ich kopiowania. Autorzy zastrzegają sobie możliwość zmian w harmonogramie lub menu najpóźniej na 2 tygodnie przed datą planowanych warsztatów, ze względów od siebie niezależnych, takich jak brak sezonowych owoców, opóźnianie się sezonu na niektóre warzywa lub w przypadku wcześniejszego ustalenia z rodzicami dzieci uczestniczących w kursie zmiany terminu/godziny.

Prowadząca:

Joanna Mentel – jednoosobowa chodząca burza mózgów. Rozkochana w pieczeniu i sezonowych produktach dziennikarka kulinarna, psycholog, krytyczka literacka oraz cukiernik. Prowadzi najbardziej apetyczny wśród książkowych i najbardziej oczytany wśród kulinarnych blog Book me a Cookie (bookmeacookie.pl), który w 2011 roku zdobył tytuł Literackiego Bloga Roku, a w 2012 roku był nominowany do nagrody Papierowy Ekran dla najlepszych serwisów o książkach. Z wykształcenia psycholog i dziennikarz. Ma kreatywne podejście do życia, niewyczerpane pokłady energii i głowę pełną pomysłów. Recenzuje książki, pisze felietony literackie i potrafi upiec najlepszy na świecie i lekki jak chmurka sernik z musem czekoladowym. Współpracuje z największymi polskimi wydawnictwami, m.in.: Znakiem, Wydawnictwem Literackim, Agorą, Dwiema Siostrami, Naszą Księgarnią. W Dzieciakach w formie prowadzi warsztaty kulinarne, artystyczne i artystyczno-psychologiczne dla dzieci oraz odpowiada za część koncepcyjną, czyli wymyślanie coraz to bardziej zwariowanych warsztatów. Pod marką Book me a cookie prowadzi również szkolenia kulinarne dla dorosłych.

 

 

Exit mobile version