☰ menu

warsztaty zdrowego żywienia dzieci z alergia na gluten

niedz.-pt.
27.02-25.03.2011

Szkolenie odbędzie się w kameralnej grupie ( 5 – 7 osobowej) na Ursynowie. Na warsztat możesz przyjść z dzieckiem.  Pracujemy w małych grupach dzięki czemu uzyskasz więcej porad odnośnie diety własnego dziecka.

Prowadzący

: Dietetyk Małgorzata Bieńkowska (absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego) pomoże mamom ustalić pełnowartościową dietę.

Opis warsztatu /Cel:

Warsztat składa się z wykładu, na którym mamy poznają podstawy diety bezglutenowej. Dowiedzą się, których produktów należy unikać, czym zastępować produkty z glutenem, jak układać jadłospis aby był pełnowartościowy.  Następnie wspólnie ułożymy pełnowartościowy jadłospis dla dziecka w wieku 1-3 lat. W  materiałach mamy otrzymają między innymi propozycje przepisów oraz przykładowy pełnowartościowy jadłospis dla dzieci w wieku 1-3 na jeden dzień.

Koszt: 65 zł

W cenie:

  1. Zestaw materiałów do wykorzystania przez mamę w domu

  2. Analiza jakościowa jadłospisów

  3. Woda

Uwaga: Ilość miejsc ograniczona. Warsztat odbędzie się jak zgłosi się 5 osób. Zgłoszenia przyjmujemy do dnia 20 marca

Godzina: 17.00-18.30

Czas trwania: 1,5 godziny

Miejsce: Kawiarnia dla mam i dzieci. Dokładny adres po zgłoszeniu się odpowiedniej liczby chętnych.

Zapisy: Aby zapisać się na warsztat napisz na e-mail: justyna@przepisy-dla-dzieci.plW zgłoszeniu koniecznie podaj swoje imię i nazwisko, telefon kontaktowy. 

Więcej informacji oraz naszych warsztatów na stronie: http://www.przepisy-dla-dzieci.pl/Home/Workshops

 

Exit mobile version