Warsztaty kulinarne: "ALERGIK W KUCHNI – JAK ŻYĆ BEZ MLEKA, GLUTENU I JAJ A SMACZNIE JEŚĆ."
Data: 07.10.2012 w godzinach 10.00-16.00
Miejsce: Szkoła Języków Obcych: Przystań Europa
Cena: 180 zł
Wymagana rezerwacja miejsc na www.orkiszowepola.pl
DLA KLIENTÓW NASZEGO SKLEPU 10% ZNIŻKI – zapraszamy!
WARSZTAT POPROWADZI dietetyk: Maria Hirowska
W programie: rzetelny wykład teoretyczny oraz praktyczne przygotowanie potraw.
Dla kogo: dla każdego, od podstaw
Poziom trudności: dla każdego
Liczba uczestników: do 12 (jeżeli na dane szkolenie nie zgłosi się minimalna liczba uczestników, szkolenie nie odbędzie się)
Co zapewniamy:
■wszystkie potrzebne produkty oraz narzędzia do pracy,
■skrypty z przepisami,
■możliwość zakupu literatury,
■smaczne zdrowe jedzenie,
■miłą atmosferę.
Przy zapisie liczy się kolejność zgłoszeń potwierdzonych wpłatą przed zajęciami:
Alior Bank Nr konta: 67 2490 0005 0000 4000 9132 0261
Dane do przelewu: Dorota Łapa Ul. Boya – Żeleńskiego 18, 60-461 Poznań