Zapraszamy nastolatków na warsztaty kulinarne „Qiuche i galette”. Spotkamy się w profesjonalnym studiu kulinarnym. Zajęcia są częścią cyklu warsztatów „Szkoła gotowania”.
Na warsztatach uczestnicy nauczą się piec galette oraz quiche. Przygotujemy wytrawną galette z papryką i serem oraz quiche z kurczakiem.
Na koniec warsztatów wspólnie zjemy przygotowane posiłek, na który zapraszamy także opiekunów.
Zajęcia są częścią cyklu warsztatów „Szkoła gotowania”. Podczas zajęć uczymy się gotować potrawy z kuchni świata, które można samodzielnie przygotować w domu.
Warsztaty poprowadzi Ania pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Ania jest co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.
Data: 24 luty (sobota), godz. 13.30-15.00
Bilety: http://www.male-przyjemnosci.pl/kolekcja/nastolatki/quiche-i-galette
Zajęcia odbędą się w Studiu Kulinarnym Małe Przyjemności w Warszawie, przy ulicy Dzielnej 15.