Na koniec warsztatów wspólnie zjecie przygotowane posiłek.
Warsztat jest częścią cyklu warsztatów „Sezonowo”, na których przybliżamy sezonowe warzywa i owoce. Uczestnicy warsztatów samodzielnie przygotowują z nich dania i testują, jakie połączenia kulinarne smakują im najbardziej.
Warsztaty prowadzi Łukasz. Z wykształcenia pedagog. Od wielu lat realizuje się w pracy z dzie
mi i młodzieżą w szkole oraz jako animator. Z zamiłowania podróżnik. Spędził w podróży po Azji dwa lata, ucząc siebie i innych. Fascynują go inne kultury i różnice między nimi. Uwielbia gotowa
, a samo gotowanie traktuje jako przygodę i zaproszenie do eksperymentowania. W czasie swojej podróży dokładnie poznał barwną kuchnię azjatycką. Nie zapomina jednak o korzeniach i chętnie powraca do tradycyjnej kuchni polskiej.
Data: 28 maja (niedziela), godz. 16.00 – 17.30 (dzieci 12+). Bilety:
Bilety: http://www.male-przyjemnosci.pl/kolekcja/nastolatki/pan-rabarbar-2
Zajęcia odbędą się w Studiu Kulinarnym Małe Przyjemności w Warszawie, przy ulicy Dzielnej 15.