Warsztaty Dobrego Smaku dla najmłodszych to tegorocznego Ogólnopolskiego Festiwalu Dobrego Smaku.
Jak odróżnić cukinię od bakłażana? Kiedy dojrzewają gruszki? skąd się bierze czekolada? Co to jest kuchnia regionalna? Czy olej ma smak? Odpowiedzi na te i podobne pytania poznają mali uczestnicy przepełnionych zabawą warsztatów, które odbędą się w festiwalową sobotę i niedzielę na dziedzińcu muzeum archeologicznego w Poznaniu. Najmłodsi smakosze będą też mieli okazję zakasać rękawy i przygotować coś pysznego.
PILNE ZGŁOSZENIA
Rodzice, którzy chcieliby zapisać swoje pociechy na warsztaty smaku mogą zrobić to dzwoniąc pod nr tel. 515 118 714 lub pisząc na adres kontakt@ofds.pl. Udział w warsztatach jest bezpłatny ale ze względu na ograniczoną liczbę miejsc obowiązują wcześniejsze zapisy!