☰ menu

Warsztaty kulinarne dla dzieci w Krakowie

niedz.
20.02.2011

Ponadto dowiedzą się: W czym tkwi sekret pomidora? Jak można przestraszyć dyniowymi muffinkami? Czy chleb da się lepić jak plastelina? Czy z makaronu można zrobić ozdobną biżuterię? Co ma ogórek do krokodyla? I wiele, wiele innych ciekawostek…

Terminy zajęć:
20 lutego – NALEŚNIKI, czyli zawijanie na całego
5 marca – OGÓREK, czyli tajemnica krokodyla

ZAJĘCIA ODBYWAJĄ SIĘ W DWÓCH GRUPACH:
Grupa I – godz.: 10:00 – 12.30
Grupa II – godz.: 15:00 – 17.30

Prowadzi: Magdalena Turnau i Agnieszka Malik

Wiek: klasy 1-6

Wstęp:
35 zł/ pojedyncze zajęcia
120 zł/ karnet na 4 wejścia
10% zniżki dla poddaszowiczów
przedszkolaki 25 zł

Rezerwacji miejsca dokonuje się poprzez wypełnienie formularza zgłoszeniowego (poniżej) oraz uregulowanie opłaty za zajęcia przelewem na konto Poddasza – 60 1140 2004 0000 3102 6452 9680. Można również uregulować płatność w siedzibie Poddasza po wcześniejszym uzgodnieniu terminu pod nr 787656434.  

Exit mobile version