☰ menu

Warsztaty kulinarne dla dzieci

Kuchnia grecka - warsztaty kulinarne w Pracowni Tytka

łódź

pt.
29.04.2016
piątek,
godz. 17.30-20.30

Autorka książki „Fifka i żulik, czyli domowa kuchnia łódzka” i zarazem gospodyni „Pracowni Tytka”, Anna Wojciechowska ma zaszczyt zaprosić na warsztaty kulinarne dla dzieci w wieku 7-13 lat. Zajęcia skonstruowane są pod kątem zdrowego żywienia, ukierunkowane na samodzielność i dobrą zabawę. Tematyka na każdych zajęciach jest inna – tym razem zajmiemy się kuchnią grecką. Przygotujemy aromatyczne tzatziki, souvlaki, upieczemy chlebki pita oraz ugotujemy aromatyczne risogalo. Każdy z uczestników na czas trwania warsztatów otrzymuje fartuch, a na zakończenie przepisy z daniami wykonywanymi podczas kursu.

Zapisy

przyjmujemy drogą telefoniczną: +48512382321.

Adres:
Pracownia Tytka
Łódź, ul. Anyżowa 2a,

Więcej informacji na stronie internetowej www.pracowniatytka.pl

Zapraszamy również wszystkich nauczycieli do współpracy w ramach specjalistycznych zajęć kulinarnych, dedykowanych dla zorganizowanych grup (klas).

Exit mobile version