czyli niezwykły świat fasoli w japońskiej kuchni. Rozpoznajemy rodzaje, uczymy się nowych słówek, próbujemy nowych smaków, mieszamy, dotykamy, wąchamy
i doskonale się bawimy.
Termin: 20 stycznia 2013 roku, w godz. 12:00 -13:00
Zapraszamy dzieci w wieku 4- 8 lat.
Rodziców zapraszamy na odpoczynek i obiad w sali restauracyjnej.
Usiądź spokojnie, zrelaksuj się i zjedz coś pysznego gdy Twoje dziecko będzie się świetnie bawić pod czujnym okiem opiekunki.
Warsztaty realizowane są przy udziale Pani Anny Leśniewskiej – Pindor z Lekcji Smaku.
Na powitanie Nowego Roku mamy dla Was niespodziankę, a mianowicie 2 bezpłatne miejsca na najbliższe warsztaty kulinarne pt. „Mame, daizu, azuki i co jeszcze…?"
Startujemy 20 stycznia o godzinie 12:00.
Ważne. Decyduje kolejność przysyłania maili – warsztaty@inaba.pl na hasło – „Miasto dzieci".
Udział w promocji biorą tylko prawidłowo wysłane maile.