Nauczysz się odżywiania szczególnie w tej porze roku, aby zachować zdrowie uniknąć przeziębień i wszelkiego rodzaju infekcji. czas wzmacniania układu odpornościowego.
Babie lato to
– czas wzmacniania układu odpornościowego
– czas usuwania letniej wilgoci będącej jesienią przyczyną przeziębień i infekcji
Wykorzystaj ten czas w swojej kuchni!
Zobacz i poczuj wpływ swojej diety na funkcjonowanie Twojego organizmu!
W programie warsztatów:
1. Wykład wprowadzający w temat warsztatu (ok. 1 godz.)
2. Wspólne gotowanie potraw, a następnie ich wspólna konsumpcja (4 godz.)
Liczba uczestników: od 8 do 16
Zapewniamy:
– stanowiska pracy wyposażone we wszystkie niezbędne narzędzia
– wszystkie potrzebne produkty
– skrypty z przepisami
– duuuużo smakowitego jedzenia
– miłą atmosferę
– kupon rabatowy na zakupy w sklepie ekologicznym
ul. Majdańska 30/36, Warszawa Grochów
