|
21 maj 2011 (sobota), od 10:00 do 15:00
Organizator
|
|
PIĘĆ SMAKÓW Akademia Odżywiania dla Zdrowia – WWW.piecsmakow.com.pl
Osoba prowadząca
|
|
Anna Krasucka
Miejsce
|
|
ul. Majdańska 30/36 Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich w Warszawie (Grochów)
Dlaczego warto gotować wg Pięciu Przemian?
|
|
-
Potrawy są lekkostrawne – nie czujemy się ociężali
-
Posiłki są zrównoważone i smaczniejsze
-
Organizm zużywa mało energii na trawienie i stajemy się bardziej witalni, chce nam się żyć
-
Wracamy do naszej prawidłowej masy ciała
-
Oczyszczony organizm dociera do prawdziwej intuicji, znów mamy kontakt z nami samymi
Na warsztatach m.in. zostanie omówiona:
-
wprowadzenie do teorii Yin i Yang,
-
kuchnia Pięciu Przemian – obieg odżywczy / kontrolny,
-
termika produktów
-
unikanie błędów żywieniowych,
-
świadomość w odżywianiu,
-
no i przede wszystkim dużo SMACZNEGO i zdrowego gotowania!
W programie warsztatów:
-
Wykład wprowadzający w temat warsztatu (ok. 1 godz.)
-
Wspólne gotowanie potraw, a następnie ich wspólna konsumpcja (4 godz.)
Poziom trudności
|
|
dla początkujących i dla średnio zaawansowanych
Liczba uczestników
|
|
od 8 do 16 (jeżeli na dane szkolenie nie zgłosi się minimalna liczba uczestników, szkolenie nie odbędzie się)
Zapewniamy
|
|
-
stanowiska pracy wyposażone we wszystkie niezbędne narzędzia
-
wszystkie potrzebne produkty
-
skrypty z przepisami
-
duuuużo smakowitego jedzenia
-
miłą atmosferę
-
kupon rabatowy na zakupy w sklepie ekologicznym
Cena
|
|
230 zł/osoba
Zgłoszenia
|
|
http://www.piecsmakow.com.pl/zgloszenie.html lub tel. 507 200 477
|