☰ menu

warsztat kulinarny

pon.-śr.
11.04-11.05.2011


21 maj 2011 (sobota), od 10:00 do 15:00

Organizator

PIĘĆ SMAKÓW Akademia Odżywiania dla Zdrowia –  WWW.piecsmakow.com.pl

Osoba prowadząca

Anna Krasucka

Miejsce

ul. Majdańska 30/36 Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich w Warszawie (Grochów)

Dlaczego warto gotować wg Pięciu Przemian?

 
  1. Potrawy są lekkostrawne – nie czujemy się ociężali

  2. Posiłki są zrównoważone i smaczniejsze

  3. Organizm zużywa mało energii na trawienie i stajemy się bardziej witalni, chce nam się żyć

  4. Wracamy do naszej prawidłowej masy ciała

  5. Oczyszczony organizm dociera do prawdziwej intuicji, znów mamy kontakt z nami samymi

Na warsztatach m.in. zostanie omówiona:

  • wprowadzenie do teorii Yin i Yang,

  • kuchnia Pięciu Przemian – obieg odżywczy / kontrolny,

  • termika produktów

  • unikanie błędów żywieniowych,

  • świadomość w odżywianiu,

  • no i przede wszystkim dużo SMACZNEGO i zdrowego gotowania!

W programie warsztatów:

  1. Wykład wprowadzający w temat warsztatu (ok. 1 godz.)

  2. Wspólne gotowanie potraw, a następnie ich wspólna konsumpcja (4 godz.)

Poziom trudności

dla początkujących i dla średnio zaawansowanych

Liczba uczestników

od 8 do 16
(jeżeli na dane szkolenie nie zgłosi się minimalna liczba uczestników, szkolenie nie odbędzie się)

Zapewniamy

  • stanowiska pracy wyposażone we wszystkie niezbędne narzędzia

  • wszystkie potrzebne produkty

  • skrypty z przepisami

  • duuuużo smakowitego jedzenia

  • miłą atmosferę

  • kupon rabatowy na zakupy w sklepie ekologicznym

Cena

230 zł/osoba

 Zgłoszenia

http://www.piecsmakow.com.pl/zgloszenie.html lub tel. 507 200 477

  

Exit mobile version