Data warsztatu
11 czerwiec 2011 (sobota), od 10:00 do 15:00
Organizator
PIĘĆ SMAKÓW Akademia Odżywiania dla Zdrowia – WWW.piecsmakow.com.pl
Osoba prowadząca
Anna Krasucka
Miejsce
ul. Majdańska 30/36 Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich w Warszawie (Grochów)
Opis
Na warsztatach PIĘĆ SMAKÓW nauczysz się samodzielnie i SZYBKO! przygotowywać proste, smaczne, łatwe i szybkie do zrobienia potrawy, które w dodatku będą służyć Twemu zdrowiu. Ugotujemy przykładowe potrawy na cały dzień – śniadanie, obiad i kolację.
Dowiesz się także, jakie potrawy i jak można przyrządzić na zapas, czyli np. na 3-5 dni, aby nie traciły one na swojej wartości. Na co dzień będzie Ci zdrowiej i smaczniej, a dodatkowo zyskasz WIĘCEJ CZASU na inne przyjemności.
W programie warsztatów:
-
Wykład wprowadzający w temat warsztatu (ok. 1 godz.)
-
Wspólne gotowanie potraw, a następnie ich wspólna konsumpcja (4 godz.)
Poziom trudności
dla początkujących i dla średnio zaawansowanych
Liczba uczestników
od 8 do 16
(jeżeli na dane szkolenie nie zgłosi się minimalna liczba uczestników, szkolenie nie odbędzie się)
Zapewniamy
-
stanowiska pracy wyposażone we wszystkie niezbędne narzędzia
-
wszystkie potrzebne produkty
-
skrypty z przepisami
-
duuuużo smakowitego jedzenia
-
miłą atmosferę
-
kupon rabatowy na zakupy w sklepie ekologicznym
Cena
230 zł/osoba
Zgłoszenia
http://www.piecsmakow.com.pl/zgloszenie.html lub tel. 507 200 477