☰ menu

Pyszne kurczaki do wielkanocnego koszyka i tradycyjne farbowanie jajek

pt.-sob.
15.03-16.03.2013

 

W tym tygodniu na zajęciach w Akademii Młodego Kucharza dzieci poznają sprawdzony przez mamy i babcie sposób farbowania i zdobienia Wielkanocnych jajeczek. Na zajęciach przygotują też samodzielnie ciasto drożdżowe, z którego ulepią pięknego kurczaczka z migdałowym dziubkiem i rodzynkowymi oczkami.

Na koniec zajęć dzieci oczywiście będą mogły zjeść przygotowane przez siebie Wielkanocne specjały oraz otrzymają przepis, dzięki któremu będą mogły zrobić je także w domu.

Zajęcia odbędą się:
– w piątek 15 marca, w godz. 17:30-19:00 dla dzieci w wieku 7-12 lat
– w sobotę 16 marca, w godz. 12:00-13:30 oraz 15:30-17:00 niezależnie od wieku

Zajęcia kulinarne dla dzieci w wieku 3-6 lat odbywają się regularnie także we wtorki o godz. 17:00 i czwartki o godz. 17:30.

Liczba miejsc na zajęciach jest ograniczona, dlatego prosimy o wcześniejszą rezerwację:
• telefonicznie pod numerem 728 328 503
• mailowo pod adresem kontakt@akademiamlodegokucharza.pl

Akademia Młodego Kucharza to wyjątkowa szkoła gotowania dla dzieci od 3 lat i młodzieży do 19 lat. Dzieci tworzą tutaj własne potrawy oraz poznają nowe smaki i zapachy. Rozwijają swoje umiejętności kulinarne, uczą się higieny i bezpieczeństwa w kuchni, a przede wszystkim urozmaiconego i zdrowego odżywiania.

Więcej informacji o zajęciach oraz cenniku na stronie: http://www.akademiamlodegokucharza.pl/szkola-gotowania.html

Organizujemy też niezapomniane URODZINY: http://www.akademiamlodegokucharza.pl/urodziny-i-przyjecia.html

ZAPRASZAMY!
Lokalizacja:
Akademia Młodego Kucharza
ul. Inżynierska 49/ lokal 28 (na partnerze)
53-228 Wrocław
tel. +48 728 328 503
Partnerzy:
Mastercook, Neoflam, MamaGama

 

Exit mobile version