☰ menu

Przyrządzamy kwiaty jadalne w Little Chef

kwiat cukini
sob.-niedz.
10.09-11.09.2016
Kwiaty nasturcji, ogórecznika, aksamitki i bratki. Na naszych warsztatach wylądują na talerzach, a nie w wazonie! Rozsmakujemy się w kwiatach cukinii, czosnku niedźwiedzim, rokitniku i innych dziko rosnących roślinach. Pokażemy Wam, jak wykorzystać mikro liście słonecznika i pędy groszku cukrowego. Zapraszamy na bardzo kolorowe zajęcia!

W menu między innymi:
– kwiaty cukinii nadziewane ricottą i parmezanem
– beza werbenowa
– Nastolatki dodatkowo przygotują kaczkę z rokitnikiem.

 

Mały Kucharz (4-7 lat), sobota, 10 września, godz. 10:00-11:30
Duży Kucharz (7-10 lat), sobota, 10 września, godz. 12:30-14:00
Koszt: 75 zł lub karnety ze zniżką

Nastoletni Kucharze (10-16 l.) niedziela 11 września, godz. 11:00-13:30

albo 14:00-16:30 (dwie grupy do wyboru).
Koszt: lekcja próbna 100 zł, na kolejne karnety

Zapisy: https://littlechef-warszawa-cms.efitness.com.pl/kalendarz-zajec?day=05-09-2016
Exit mobile version