Jak przygotować smaczne co nieco bez użycia białego cukru czyli zdrowe podejście do wypieku misiowych ciasteczek w światowym dniu pluszowego misia.
Serdecznie zapraszamy dzieci w wieku od 4 do 12 lat na kolejny autorski, warsztat twórczy organizowany przez Bystrzaka w dniach 21-25 listopada.
Program:
– własnoręczne przygotowywanie, wypiekanie i ozdabianie zdrowych ciasteczek w kształcie
misiów (bez użycia białego cukru)
– lekcja zdrowego odżywiania – piramida żywieniowa każdego przyjaciela misia
– misiowe zabawy ruchowo – taneczne
– misiowe prace plastyczne
– historia pluszowego misia
– pamiątkowe zdjęcie ze swoim ulubionym misiem
PROSZĘ O ZABRANIE ZE SOBĄ SWOJEGO ULUBIONEGO MISIA
Warsztaty mają formułę otwartą. Zapraszamy nasze Bystrzaki jak i ich kolegów i koleżanki.
Terminy warsztatów:
21 listopada godz. 17.30 – Ursynów (dzieci od 4 do 6 lat)
22 listopada godz. 10.00 – Piaseczno (dzieci od 7 do 12 lat)
22 listopada godz. 13.00 – Piaseczno (dzieci od 4 do 6 lat)
25 listopada godz. 17.30 – Ursynów (dzieci od 7 do 12 lat)
Informacje dodatkowe:
-
Warsztaty potrwają 2 godz.
-
Ilość miejsc ograniczona: max 10 osób na jednym warsztacie.
-
Bystrzak zapewnia wszystkie niezbędne elementy do przeprowadzenia warsztatu: produkty, akcesoria i urządzenia do wypieku, narzędzia kuchenne, fartuszki dla dzieci, pomoce dydaktyczne i dobrą zabawę.
-
Cena: 49 zł (zniżka dla rodzeństwa: 45 zł za każde dziecko).
Zapisy:
codziennie od 16.00 do 20.00
Ursynów: biuro@bystrzak-ursynow.pl lub 731 03 03 09
Piaseczno: biuro@bystrzak-piaseczno.pl lub 731 04 04 08
Warsztaty poprowadzi:
Sandra Kijewska – miłośniczka kulinarnych podróży i autorka kulinarnego bloga http://www.testujsmaki.blogspot.de/ oraz
Agnieszka Hudzińska – specjalistka do zadań niemożliwych, czyli prowadzenia warsztatów kulinarnych już dla kilkumiesięcznych dzieci.
ZAPRASZAMY