Akademia Młodego Kucharza zaprasza na pełne wiosennych smaków i zapachów warsztaty kulinarne. Tematem przewodnim są sezonowe owoce i warzywa oraz dania, jakie dzieci mogą samodzielnie z nich przygotować. Dzieci będą miały okazję upiec tartaletki z rabarbarem, przyrządzić wiosenną sałatkę z kiełkami i jajkami przepiórczymi, a także poznać smak szparagów, na które sezon trwa bardzo krótki. Oryginalne dania z pewnością zaskoczą zarówno dzieci, jak i rodziców.
Informacje organizacyjne:
Najbliższe zajęcia z nowego wiosennego cyklu odbędą się już 25 kwietnia 2014.
Można także dołączyć do grupy na zajęcia w dniach 29 i 30 kwietnia 2014.
Zajęcia w grupie Młody Kucharz (7-13 lat) odbywają się:
– w środy w godz. 17:30-19:00
– w piątki w godz. 17:30-19:00
Zajęcia w grupie Mały Kucharz (3-6 lat) odbywają się:
– we wtorki w godz. 17:30-18:30
– w czwartki w godz. 17:30-18:30
Zapisy na zajęcia w poszczególnych grupach wiekowych:
– telefonicznie pod numerem 728 328 503
– mailowo pod adresem kontakt@akademiamlodegokucharza.pl
Szczegółowe informacje dostępne są na stronie internetowej: www.akademiamlodegokucharza.pl
Organizujemy również niezapomniane URODZINY:
http://www.akademiamlodegokucharza.pl/urodziny-i-przyjecia.html
Zapraszamy także do zapoznania się z ofertą LETNICH OBOZÓW KULINARNO-FOTOGRAFICZNYCH dla dzieci i młodzieży organizowanych przez Akademię Młodego Kucharza wraz z Akademią Młodego Fotografa. Szczegółowe informacje znajdziecie Państwo tutaj:
http://www.akademiamlodegokucharza.pl/obozy-letnie.html
Lokalizacja:
Akademia Młodego Kucharza
ul. Inżynierska 49/ U28
53-228 Wrocław
tel. 728 328 503
www.akademiamlodegokucharza.pl
ZAPRASZAMY!