☰ menu

nauka gotowania dla dzieci w Krakowie

niedz.
24.10.2010

Ponadto dowiedzą się: W czym tkwi sekret pomidora? Jak można przestraszyć dyniowymi muffinkami? Czy chleb da się lepić jak plastelina? Czy z makaronu można zrobić ozdobną biżuterię? Co ma ogórek do krokodyla? I wiele, wiele innych ciekawostek…

Terminy zajęć:
24 października, godz.:15:00 – DYNIA, czyli wszystko o duchach
7 listopada, godz.: 15:00 – MAKARON, czyli pomieszanie z poplątaniem
21 listopada, godz.: 15:00 – JABŁKO, czyli od tego się wszystko zaczęło
5 grudnia, godz.: 15:00 – CHLEB, czyli Mikołaj w kromce chleba
19 grudnia, godz.: 15:00 – PIERNIK, czyli święta tuż tuż

Prowadzi: Magdalena Turnau i Agnieszka Malik

Wiek: klasy 1-6

Wstęp:
35 zł/ pojedyncze zajęcia
120 zł/ karnet na 4 wejścia
10% zniżki dla poddaszowiczów

Rezerwacji miejsca dokonuje się poprzez wypełnienie formularza zgłoszeniowego (poniżej) oraz uregulowanie opłaty za zajęcia przelewem na konto Poddasza – 60 1140 2004 0000 3102 6452 9680. Można również uregulować płatność w siedzibie Poddasza po wcześniejszym uzgodnieniu terminu pod nr 787656434.

 

Exit mobile version