Tym razem na warsztat bierzemy wiosenne kwiaty: chabry, róże, malwy i czarny bez! Po sukcesie edycji jesiennej wracamy z najpiękniejszymi warsztatami kulinarnymi na wiosnę. W menu: Pankejki bananowo-orzechowe z kwiatami nagietka i syropem z kwiatów czarnego bzu – czyli nasz najlepszy przepis na sprawdzone, puszyste i mięciutkie placuszki bez dodatkowego cukru. Do tego obłędnie pyszne ciasto marchewkowe z chabrami i kwiatowym kremem oraz kremowy deser na mleku kokosowym z musem z mango lub rabarbaru i płatkami wiosennych kwiatów.
Nasze warsztaty nie tylko uczą dzieci gotowania, ale także promują zdrowe nawyki żywieniowe i kreatywne podejście do jedzenia. Tym razem będziemy eksperymentować z kolorowymi jadalnymi kwiatami, tworząc z nich aromatyczne kompozycje wzbogacające smak wypieków i deserów, które dzieci przygotują na zajęciach.
Zapraszamy!
Termin:
27 kwietnia 2024
Miejsce:
Pracownia Book me a cookie, ul. W. Bandurskiego 11/1, 31-515 Kraków
Cena:
120 złotych / os. LUB w karnecie 105 złotych / os.
Zapisy:
telefonicznie: Joanna Mentel +48 | 791 487 666
lub mailowo: kontakt@bookmeacookie.pl
Wiek:
4 – 15 lat (z podziałem na grupy wiekowe)
Godziny warsztatów do wyboru: 9:00, 11:30, 13:30, 15:30, 17:30
Szczegóły: https://bookmeacookie.pl/index.php/warsztatykrakow/