Data warsztatu
22 styczeń 2011 (sobota), od 10:00 do 15:00
Organizator
PIĘĆ SMAKÓW Akademia Odżywiania dla Zdrowia – WWW.piecsmakow.com.pl
Osoba prowadząca
Anna Krasucka
Gość specjalny
dr Piotr Boruc
Miejsce
ul. Majdańska 30/36 Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich w Warszawie (Grochów)
Dlaczego warto gotować wg Pięciu Przemian?
1.Potrawy są lekkostrawne – nie czujemy się ociężali
2.Posiłki są zrównoważone i smaczniejsze
3.Organizm zużywa mało energii na trawienie i stajemy się bardziej witalni, chce nam się żyć
4.Wracamy do naszej prawidłowej masy ciała
5.Oczyszczony organizm dociera do prawdziwej intuicji, znów mamy kontakt z nami samymi
Na warsztatach m.in. zostanie omówiona:
wprowadzenie do teorii Yin i Yang,
kuchnia Pięciu Przemian – obieg odżywczy / kontrolny,
termika produktów
unikanie błędów żywieniowych,
świadomość w odżywianiu,
no i przede wszystkim dużo SMACZNEGO i zdrowego gotowania!
W programie warsztatów:
1.Wykład wprowadzający w temat warsztatu (ok. 1 godz.)
2.Wspólne gotowanie potraw, a następnie ich wspólna konsumpcja (4 godz.)
Poziom trudności
dla początkujących i dla średnio zaawansowanych
Liczba uczestników
od 8 do 16 (jeżeli na dane szkolenie nie zgłosi się minimalna liczba uczestników, szkolenie nie odbędzie się)
Zapewniamy
stanowiska pracy wyposażone we wszystkie niezbędne narzędzia
wszystkie potrzebne produkty
skrypty z przepisami
duuuużo smakowitego jedzenia
miłą atmosferę
kupon rabatowy na zakupy w sklepie ekologicznym
Cena
230 zł/osoba
Zgłoszenia
http://www.piecsmakow.com.pl/zgloszenie.html lub tel. 507 200 477