piątki, godz. 17.00 – 19.00
Kulinarna wyprawa dookoła świata
dla dzieci od 7 r.ż.
prowadzi: Anna Maksymowicz
W tym roku zajęcia odbywają się pod hasłem – „W poszukiwaniu doskonałego smaku”
Harmonogram na II semestr:
17 lutego
KUCHNIA ROSYJSKA W ŚRODKU DŁUGIEJ, MROŹNEJ ZIMY.
zapisy od 10 lutego
10 marca
PRZYPRAWOWA PRZYGODA, CZYLI POTRAWY Z NAJWIĘKSZĄ ILOŚCIĄ PRZYPRAW.
zapisy od 3 marca
24 marca
UWAGA! KULINARNE, PRIMAAPRILISOWE PSIKUSY.
zapisy od 17 marca
7 kwietnia
MAZURKI: OD STAROPOLSKICH, PO WSPÓŁCZESNE.
zapisy od 31 marca
21 kwietnia
TECHNIKI GOTOWANIA:SOUS VIDE, CZYLI GOTOWANIE W PRÓŻNI.
zapisy od 13 kwietnia
5 maja
WIOSNA NA TALERZU, CZYLI SZTUKA PIĘKNEGO PODAWANIA POTRAW.
Zapisy od 28 kwietnia
26 maja
DZIEŃ MAM, CZYLI MAMA DLA MAMY COŚ SMACZNEGO.
zapisy od 19 kwietnia
9 czerwca
NAJPYSZNIEJSZE DESERY ŚWIATA.
zapisy od 26 maja
WAŻNE: Celem warsztatów jest nabycie przez uczestników umiejętności i wiedzy, korzystając z produktów spożywczych. Każdy przygotowuje potrawę dla siebie, nie dla innych. Dziecko tylko nabywa umiejętność jej wytworzenia i zabiera ją do domu – od decyzji opiekunów zależy czy dziecko może tę potrawę zjeść.
Zapisy
pod nr tel. 509 719 665 lub osobiście w wyznaczonym terminie, od godz. 8.00