☰ menu

Kulinarna wyprawa dookoła świata w Zgierzu

Worki z indyjskimi przyprawami na wagę

pixabay

pt.
10.06.2016

piątki, godz. 17.00 – 19.00

Kulinarna wyprawa dookoła świata


dla dzieci od 7 r.ż.
prowadzi: Anna Maksymowicz zawsze godz. 17.00-19.00

Harmonogram:

10 czerwca 2016 r.
Wiking na wakacjach czyli KUCHNIA SKANDYNAWSKA
zapisy od: 20 maja

WAŻNE: Celem warsztatów jest nabycie przez uczestników umiejętności i wiedzy, korzystając z produktów spożywczych. Każdy przygotowuje potrawę dla siebie, nie dla innych. Dziecko tylko nabywa umiejętność jej wytworzenia i zabiera ją do domu – od decyzji opiekunów zależy czy dziecko może tę potrawę zjeść.

Zapisy
pod nr tel. 509 719 665 lub osobiście w wyznaczonym terminie, od godz. 8.00

Exit mobile version