☰ menu

Kulinarna wyprawa dookoła świata w Zgierzu

Worki z indyjskimi przyprawami na wagę

pixabay

pt.
15.04.2016
piątki, godz. 17.00 – 19.00

Kulinarna wyprawa dookoła świata


dla dzieci od 7 r.ż.
prowadzi: Anna Maksymowicz zawsze godz. 17.00-19.00

Harmonogram:

15 kwietnia 2016 r.
Deser na antypodach czyli KUCHNIA AUSTRALIJSKA
zapisy od: 11 marca

29 kwietnia 2016 r.
Obyś jadł ciekawych czasach czyli KUCHNIA CHIŃSKA
zapisy od: 15 kwietnia

13 maja 2016 r.
Gotujesz tam, gdzie wędrujesz czyli PLEMIENNA KUCHNIA AFRYKAŃSKA
zapisy od: 29 kwietnia

20 maja 2016 r.
MAMO, MAMO, ZJEDZ KWIATKI ODE MNIE
Czyli prezenty dla Mam z jadalnych kwiatów
zapisy od: 29 kwietnia

10 czerwca 2016 r.
Wiking na wakacjach czyli KUCHNIA SKANDYNAWSKA
zapisy od: 20 maja
WAŻNE: Celem warsztatów jest nabycie przez uczestników umiejętności i wiedzy, korzystając z produktów spożywczych. Każdy przygotowuje potrawę dla siebie, nie dla innych. Dziecko tylko nabywa umiejętność jej wytworzenia i zabiera ją do domu – od decyzji opiekunów zależy czy dziecko może tę potrawę zjeść.

Zapisy po nr tel: 509 719 665 lub osobiście w wyznaczonym terminie, od godz. 8.00

Exit mobile version