W Akademii Młodego Kucharza trwa cykl zajęć kulinarnych, którego tematem przewodnim jest KARNAWAŁ i przysmaki, jakimi możemy poczęstować gości podczas każdego przyjęcia. Młodsze dzieci zamienią gruszkę w koreczkowego jeża, a młodzież szkolna będzie miała okazję nauczyć się, jak przygotować ziemniaczane koszyczki, czy też wykwintne zapiekane rożki z nadzieniem.
Informacje organizacyjne:
Terminy zajęć dla poszczególnych grup wiekowych można znaleźć na stronie: http://www.akademiamlodegokucharza.pl/grupy-wiekowe.html
Do wybranej grupy można dołączyć w dowolnej chwili na cykliczne zajęcia bądź jednorazowe pod warunkiem wolnych miejsc.
Miejsca w poszczególnych grupach wiekowych prosimy rezerwować:
– telefonicznie pod numerem 728 328 503
– mailowo pod adresem kontakt@akademiamlodegokucharza.pl
Organizujemy również niezapomniane URODZINY:
http://www.akademiamlodegokucharza.pl/urodziny-i-przyjecia.html
ZAPRASZAMY NA ZIMOWE PÓŁKOLONIE KULINARNE:
http://www.akademiamlodegokucharza.pl/polkolonie.html
Lokalizacja:
Akademia Młodego Kucharza
ul. Inżynierska 49/ U28
53-228 Wrocław
tel. 728 328 503
www.akademiamlodegokucharza.pl
ZAPRASZAMY!