niedz.
23.10.2016
Czym właściwie jest dziczyzna? Skąd się bierze? Czy hodowlane daniele można uznać za dzikie?
Czym różni się dzik od świni i czy jest zdrowszy?
O to wszystko będzie można zapytać eksperta od produktów i gastronomii, kulinarnego włóczęgę i współwłaściciela warszawskiej restauracji Zielony Niedźwiedź – Zbyszka Kmiecia.
Pokaże też, co zrobić, by dziczyzny nie zepsuć i jak zachwycić gości wyrafinowanym przygotowaniem niepopularnych części.
Darz Bór!
Czym różni się dzik od świni i czy jest zdrowszy?
O to wszystko będzie można zapytać eksperta od produktów i gastronomii, kulinarnego włóczęgę i współwłaściciela warszawskiej restauracji Zielony Niedźwiedź – Zbyszka Kmiecia.
Pokaże też, co zrobić, by dziczyzny nie zepsuć i jak zachwycić gości wyrafinowanym przygotowaniem niepopularnych części.
Darz Bór!
Nastoletni Kucharze (10-16 l.) niedziela 23 października, godz. 11:00-13:30 albo 14:00-16:30 (dwie grupy do wyboru).
Koszt: lekcja próbna 100 zł, na kolejne karnety
Zapisy:
https://littlechef-warszawa-cms.efitness.com.pl/kalendarz-zajec?day=23-10-2016