☰ menu

Ferie zimowe 2016 w Little Chef

pt.-pt.
15.01-12.02.2016

 W wybrane dni odwiedzą nas goście specjalni, którzy opowiedzą i pokażą jak się robi ich ulubione dania oraz… jak serwować i fotografować potrawy, by wszyscy wokół nabierali apetytu. 

Nie zabraknie wizyty na targu, bo wszystko zaczyna się od najlepszych składników. 
Obiad – wykwintny – serwowany będzie codziennie, również w „słodki dzień".

Przykładowe menu:

Dzień azjatycki:

 

sajgonki w trzech wersjach: z mnóstwem warzyw, z mięsem, z owocami morza
dim sum robione w koszykach na parze
indyjskie samosy z miętowym sosem
tajskie curry w różnych wersjach i kolorach

Cena: 900 zł

 

• Zajęcia odbywają się w dniach 8-12 lutego 2016 w Little Chef
przy ul. Rejtana 15 oraz na Bazarku Olkuska przy ul. Olkuskiej 12.

• Dzień rozpoczynamy o 9:00, kończymy o 15:00.

• Warsztaty przewidziane są dla dzieci 8-12 lat. Dzieci pracują w grupach najbardziej zbliżonych wiekowo.

• Maksymalna liczba dzieci – 10.

• W ostatnim dniu warsztatów dzieci otrzymują komplet przepisów z całego tygodnia.

• Nie trzeba przynosić nic oprócz wygodnego obuwia na zmianę i gumki do włosów (jeśli są długie).

• Informacja o alergiach i specjalnych potrzebach żywieniowych musi być podana przy zapisie dziecka na półkolonie.

• Uczestnicy otrzymują kupon zniżkowy na warsztaty Little Chef.

 

 
Kontakt:
littlechef@littlechef.pl
501 093 691 (Katia Roman-Trzaska)
• 784 640 607 (Arletta Kulesza)
 
jeśli zapiszecie się na ferie i polecicie je znajomym, a ci skorzystają z waszej rekomendacji – otrzymacie 50 zł rabatu na ferie, a wasi młodzi kucharze spędzą czas w doborowym towarzystwie!. 

 

 

 

 

 

Exit mobile version