W sobotę, 2 marca w godz. 12:00-13:30, dzieci samodzielnie przygotują pyszne danie obiadowe z kolorowych i zdrowych warzyw. Dowiedzą się, skąd pochodzi ryż, jakie są jego odmiany i będą miały okazję sprawdzić, jak każdy z nich pachnie i smakuje. Na koniec oczywiście wspólnie zasiądą do stołu i zjedzą elegancko podany obiadek własnej produkcji.
Liczba miejsc na zajęciach jest ograniczona, dlatego prosimy o wcześniejszą rezerwację:
• telefonicznie pod numerem 728 328 503
• mailowo pod adresem kontakt@akademiamlodegokucharza.pl
Zajęcia kulinarne dla dzieci w wieku 3-6 lat odbywają się regularnie także we wtorki i czwartki, a dla dzieci w wieku 7-12 lat w piątki.
Akademia Młodego Kucharza
Więcej informacji o naszych zajęciach oraz cenniku na stronie:
http://www.akademiamlodegokucharza.pl/szkola-gotowania.html
W naszej szkole można też zorganizować wyjątkowe przyjęcie urodzinowe:
http://www.akademiamlodegokucharza.pl/urodziny-i-przyjecia.html
ZAPRASZAMY!
Lokalizacja:
Akademia Młodego Kucharza
ul. Inżynierska 49/U28
53-228 Wrocław
tel. +48 728 328 503
Partnerzy:
Mastercook, Neoflam, MamaGama