sob.-niedz.
24.09-25.09.2016
Czas na przetwory! Zamknijmy w słoikach pełne smaku owoce i warzywa, by potem cieszyć się nimi w chłodne, zimowe dni. Dzieci przygotują i zapakują do słoiczków: dżem morelowy z tymiankiem, chutney jabłkowy oraz szybkie kiszone rzodkiewki. Nastolatki zrobią też ajwar i nastawią ocet jabłkowy. Zapraszamy!
Mały Kucharz (4-7 lat), sobota, 24 września, godz. 10:00-11:30
Duży Kucharz (7-10 lat), sobota, 24 września, godz. 12:30-14:00
Koszt: 75 zł lub karnety ze zniżką
Nastoletni Kucharze (10-16 l.) niedziela 25 września, godz. 11:00-13:30 albo 14:00-16:30 (dwie grupy do wyboru).
Koszt: lekcja próbna 100 zł, na kolejne karnety
Zapisy:
https://littlechef-warszawa-cms.efitness.com.pl/kalendarz-zajec?day=22-09-2016